Femeile puternice pun barbatii pe fuga?

10409404_638543556238077_6309327233742736868_n

Unele femei alunga barbati fara sa isi doreasca acest lucru. Este ca a doua lor meserie, ca si cum in sangele lor este impregnat un alt ADN, ceva mult mai special, ceva rar , ceva ce doar cateva dintre ele il au. Cand vezi o femeie sigura pe ea, frumoasa, inteligenta, puternica intorci fara sa vrei gatul dupa ea si iti spui „ Sigur ea are toti barbatii la picioare. Cu siguranta este o femeie fericita”, dar nu este asa de simplu.

Inteligenta, increderea de sine si independenta sunt trei lucruri esentiale pe care barbatii prefera sa nu le caute la o femeie. Corectez! Majoritatea barbatilor prefera sa nu le caute la o femeie. De ce? Aici intervine ideea de „macho man”.

” Cum sa fie iubita mea mai desteapta ca mine?”

„Sa aiba ea mereu dreptate? Imposibil!”

„Sa se descurce mai bine ca mine, mai bine as muri de rusine!”

„Sa nu imi ceara ea bani, sa nu fie dependenta de mine? Sa castige mai mult ca mine? Refuz total!”

„Mai bine prefer o fata cu capul plecat, frumoasa, ascultatoare, care e dependenta de mine, care sta acasa si are grjia de toate, care nu isi exprima parerea, sa taca si sa faca ce vreau eu. Aceasta este femeia visurilor mele !”

Desigur frumosule, la fel de bine iti poti lua un animal de companie. Si pe el il speli, il hranesti, il ingrijesti, il dresezi la nevoie, poate fi frumos sau urat depinde acum de preferintele tale. Si in plus nu te cicaleste, nu isi exprima opinia, nu va fi niciodata in contradictie cu tine. Nu-i asa ca e minunat ? Partenerul tau perfect!

Daca esti una din femeile care stiu ce isi doresc in viata, independenta si sigura pe orice situatie atunci stii foarte bine despre ce vorbesc.

“A lot of people are afraid to say what they want. That’s why they don’t get what they want.” Madonna

Femeile puternice stiu ce vor si nu se lasa pana nu obtin acel lucru. De ce sa te multumesti cu putin? De ce sa nu risti si sa obti ce vrei?

Inteligenta, increderea de sine si independenta sunt totodata cele trei lucruri care atrag cel mai mult. Unii barbati cauta ani de zile o femeie cu aceste calitati, dar nu o gasesc. Alti barbati o gasesc si sunt atrasi ca un magnet de ea, dar apoi realizeaza cat de greu este sa intreti o relatie cu o femeie de genul acesta si fug. Isi iau bagajele si fug.

Ea saracuta nu a facut nimic ca sa il puna pe fuga. Pur si simplu caracterul ei era mult prea mult pentru un barbat cu standarde mai joase. Daca te regasesti in acest articol vreau sa stii un lucru: nu este vina ta!

Vreau sa nu te simti vinovata, sa nu te schimbi, sa fii la fel de frumoasa si de sigura pe tine. Daca el a plecat la una mai „proasta” atunci nu era de tine, nu-i asa?

Elizabeth Cady Stanton spunea“The best protection any woman can have … is courage.” Asa ca rugamintea mea la tine este sa fii curajoasa si sa treci prin orice despartire posibila pana il vei gasi pe acel barbat care va fi la fel de curajos sa aiba o relatie minunata cu tine.

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s