Te iubesc de la distanta

10390949_793971060637123_3701745432191053168_n

Si ce conteaza daca ne despart 10000000 de kilometri? Ce conteaza daca ne vedem doar de doua ori pe an cate 7 zile pe saptamana? Si ce conteaza daca eu sunt aici, iar tu esti acolo? Sufletul simte alt suflet cand ii este pe plac. Sufletul meu te simte.

Distanta nu desparte oameni. Distanta face totul sa fie mai frumos, mai placut, mai intens. Am intalnit oameni minunati in viata care nu au fost sa-mi fie aproape. Nu s-a putut. Cred cu tarie ca totul se intampla cu un motiv, iar pentru faptul ca unii oameni sunt departe de noi sigur exista o explicatie. La un moment dat amandoi ne vom da seama care este, ce trebuie sa invatam din asta, cat timp sa pastram sentimente minunate in suflet. Sau se vor pastra mereu?

Si da, te vreau aproape. Vreau sa mai rad cu tine, vreau sa mai pierdem ore si sa vorbim. Vreau sa ma faci fericita si sa ma bucur de fiecare clipa, fiecare secunda petrecuta impreuna. Trebuie sa profitam din plin pentru ca la noi timpul este limitat.

Chiar daca ne despartim ma gandesc mai mereu la tine, cu placere, cu un sentiment de iubire care ma face fericita. Si cand esti departe ma faci fericita, ce dar frumos ai! Sper ca si eu sa iti ofer macar un zambet pe buze.

Sa te imbratisez si sa nu iti mai dau drumul, sa te sarut usor ca pentru ultima oara. Iar apoi sa iti ofer iubire de la distanta. Si atunci cand esti trist si deodata, fara motiv iti apare un zambet pe buze sa stii ca am fost eu. M-am gandit la tine si ti-am transmis starea mea. Pentru ca distanta de la suflet la suflet este foarte mica.

Esti un om minunat si sunt foarte fericita ca te-am intalnit. Ma simt norocoasa.

Sunt o femeie norocoasa.

Cu drag , a ta iubita.

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s