Pentru toti fostii ,cu dedicatie .

10171046_623131227779310_5572168238537019858_n

Ai fost un prost. Ai reusit sa darami tot ce eu am construit: sentimente, amintiri, sperante. Ai reusit sa ma darami pe mine, ca femeie ce te-am iubit. Proasta femeie! Proasta am fost si eu ca am sperat ca tu sa te schimbi. Am asteptat de la tine iubire, dragoste, afectiune si intelegere cand tot ce trebuia sa fac era sa mi le ofer eu, singura, independenta. Cine te incuraja mereu? Cine era acolo pentru tine? Cine avea o incredere de fier in tine? Eu, eu, eu. Dar m-ai pierdut .

Ti-ai dat seama prea tarziu ca ai fost un prost. Te-ai intors de atatea ori, dar eu m-am schimbat. Nu te mai vreau, nu mai vreau nimic. Iti multumesc ca m-ai schimbat, ca ai trecut prin viata mea si ca mi-ai oferit o lectie de viata dura pe care trebuia sa o invat. Pe o parte e trist, mi-am pierdut speranta, dar sti ce este si mai trist? Ca tu inca ma cauti in fiecare femeie .

Bunatatea mea, zambetul meu, ambitia si incapatanarea mea inca sunt prezente in tine. Si tu stii ca este greu sa gasesti o fata care sa iubeasca neconditionat in lumea asta plina de c**ve. Vointa mea de fier te facea sa nu renunti niciodata, te inspiram, te enervam, te zapaceam, ma iubeai . Dar greseai la fiecare pas, erai nesigur, erai fraier.

Te uiti acum la mine cu regret. Inca tremuri cand ma vezi, dar eu nu mai tremur. Eu zambesc, imi place sa ma uit la tine insistent pentru ca asta imi aminteste mereu ca eu am trecut mai departe. Tu mereu vei ramane in trecut. Tu iti vei dori mereu inca o sansa pentru ca ai regrete. Eu nu am .

Ai fost un prost, dar totusi, ai fost prostul meu.

Iti multumesc.

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s